VÅR HISTORIE 


OM OSS


Bandet Topcoat kommer fra Harstad, og ble etablert helt tilbake i 1985 av brødrene Lars Inge og Jan-Harald Pedersen. Målet med bandet var å lage et innovativt og tøft band som skulle være landsdelens kuleste! Og det kan vi med trygghet si gikk helt etter planen!

 

Siden etableringen i 1985 har bandet gjort over 5000 spillejobber (jepp, du leste riktig tall), og er å se på alle puber, barer, samfunnshus, idrettshaller, festivaler og events i hele Nord-Norge. Ranket som det kuleste partybandet i nord, ja kanskje til og med i Norge! Bandets profil har fra starten vært å spille de kuleste partyhits fra de 4 siste tiår, og på en kveld med Topcoat vil du oppleve en musikalsk bredde som går fra Britney Spears, via The Weeknd og til ACDC og Rammstein. Alltid pakket inn i kremlyd og understøttet av kult lys. Du går alltid syngende hjem fra en kveld med Topcoat!

 

Dagens utgave av bandet fremstår som den beste noensinne:

De opprinnelige brødrene er fortsatt med og trakterer gitar/hovedvokal og bass fortsatt. Rutine er disse karenes mellomnavn.  

På trommer har bandet normal sett med seg Kim Karlsen fra Tromsø. Verdens blideste trommeslager som du blir i godt humør av å se på! Keyboards trakteres av Kenneth Hammer, en særs dyktig musiker som har levd av musikk siden han var 17 år. Han begynte i bandet i 1994.

På leadgitar har vi med oss en av Norges beste gitarister, Lars Rune Rebbestad fra Hammerfest. Dette er mannen som virkelig kan fyre av de feteste gitarsoloene!

I tillegg til å velge de beste låtene har bandet et par andre varemerker; fete medleys der du får essensen av mange låter komprimert i et effektivt og allsangvennlig format. I tillegg synger alle i bandet, og det gir virkelig muligheter når det skal gjøres flerstemt sang!

 

Bandet spiller for det meste i Nord-Norge., siden basen er der, men fra tid til annen ruller også turnebussen sørover i vårt langstrakte land!

 

Sees vi på en scene nær deg?


" Topcoat - Vi starter for fullt, og øker på etterhvert" 

Jubileumskonsert - 30 år

VI KOMMER TIL DITT STED


Følg med på vår facebookside

for oppdatert spilleplan på hvor vi er til enhver tid!

.


MØT VÅRT TEAM 


Disse kommer du til hvis du kontakter Topcoat

Jan-Harald Pedersen

Driftsleder Band

Lars Inge Pedersen

Driftsleder Utleie


Låter på digitale plattformerVi har noen av våre egne låter ute på digitale plattformer. Her kan du høre på disse:


Vest æ legg mæ på knean

Du

Aleina

Coverband

Topcoat er jo primært et coverband, og 95 % av jobbene vi gjør er for å underholde folk med kjente låter, trøkk og allsang. Men innimellom får vi gjort noen spillejobber der vi kun gjør egne og nordnorske låter.