Band og Crew

Lars Inge PedersenLars Inge Pedersen:

Lars spiller gitar og synger i Topcoat. Han er også den som gjør all preprogrammering av synth-tracks til oss.

Lars er utdannet på teknisk fagskole, elektronikk, men har alltid hatt lyd og musikk som sin store lidenskap. Har jobbet profft med musikk siden 1991.

Lars er gift, har 3 barn og bor i Holtet i Harstad.

Musikalsk er Lars altetende, hører på alt fra tung rock til jazz og viser. Musikalske inspirasjoner: Toto, Gino Vanelli, Lava, Pink Floyd, Tomas Ledin.

Lars spiller hovedsaklig på Line6 Variax JTV-69 Tyler gitar, og bruker Kemper Profiling Amp gitarprosessering på scenen.

Jan HaraldJan-Harald Pedersen:

Jan-Harald spiller bass og korer i Topcoat. Han er også den som booker bandet.

Han er utdannet som radio/TV reparatør, men avsluttet sin karriere i dette faget i 1994, til fordel for heltidsjobb med musikk i Topcoat.

Jan-Harald er singel, men har 5 barn fra tidligere samboerskap.

Jan-Harald hører på mye forskjellig musikk, men har sin store kjærlighet til West-Coast musikk, en kjælighet som har vart i maaaange år..

Han spiller på Music Man Stingray bass, og bruker TC Electronics bassanlegg på scenen.

Arnfinn Jacobsen:

Arnfinn spiller trommer i Topcoat. Han jobber til vanlig som håndtverker, men har spilt aktivt med forskjellige band siden han var en neve stor. Arnfinn har masse trommesett, men bruker som oftest sitt Pearl trommesett med Zildjian K serie cymbaler.

Lars Rune Rebbestad sitt bilde.

 

Crew

Eivind Flå

Eivind er lystekniker i Topcoat. Han ble med oss første gang 2007, men hoppet av igjen. Men så kom han tilbake i 2015 og er nå fast lysmann hos oss! Eivind spiller på Avolites lysbord, og leker seg med masse lamper og lasere som blinker (som oftest) i takt med det vi på scenen fremfører!

DaffyBjørn Arne «Daffy» Sørensen

Bjørn er vår sjåfør og riggehjelp/altmuligmann. Han er utdannet kokk, men har jobbet som langtransportsjåfør og bussjåfør i mesteparten av sitt liv.

Bjørn «Børni» Martinsen

Børni er tidvis med oss som «roadie» og billettør.

Han er egentlig utdannet som kokk, men har lang fartstid som buss og langtransportsjåfør. For tiden jobber han som Truckfører ved Mitra i Sørreisa.

Bjørn er veldig altetende innen musikk, men har forkjærlighet for bl.a. Pink Floyd og Phil Collins.

 


Sist oppdatert den 2. februar 2017